Saturday, January 9, 2010

remaja yang tak seremaja mcm aku

'Haaaaa , ape kabar Malaysia Brunei ? jgn lupa , AFKELUAR saya , Echa dan hantar ke 23212 , Pegilahh Mammmmmmmmmmmm ! terima kasih :) ' okay , itu bukan yang aku nak ckp . itu hanya selingan shj hehehe .


Hahhhh , aku baru je balik drpd Mega dgn my beloved Papaa <33>

Aku kadang kadang naik pelik jugak dgn perangai remaja remaja yang tak remaja abad ni . Kenapa diorang taknak jalan dgn bapak diorang ? jalan berkepit dgn pakwe mcm sundel takpe pulak . huii , aku yang tulis , aku pulak yang terasa perkataan 'sundel' tu . maksud aku , every weekend jalan dgn pakwe , kawan kawan . ape salahnya ajak bapak pegi mega mcm korang kuar dgn member and pakwe . haa , kalau nak tau , aku tgh backup diri sendiri akibat perkataan sundel tu . ni ha antara contoh yg aku boleh bg .

situasi 1 ;
minah ; member , apehal lu tak berambus dgn kepala bapak lu ?

siti ; wa malu lah beb , ape barang lepak dgn bapak ? nanti kene tablik pulak gua .

minah ; dah tu , lu pegi merewang dgn balak lu , boleh pulak ? lu ni , kang wa tablik lu kang .

siti ; alah , balak kes lain lah . kalau kuar dgn pakwe , nampak comel sgt . bile lepak dgn kepala bapak gua , nampak mcm chicken little lah guaa beb . kene ikut je bontot bapak gua . tak masyukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ! lg satu , kalau lepak dgn balak gua , dapat peluk , cium . nampak manis beb ! kalau lepak dgn bapak gua , bukan cium je , pakej dgn penampar sekali bapak gua kasi pree punyaa !

aku ; lu ni siti , nama aje siti . tapi perangai mcm babi hahahaha *ketawa jahat* . nasib baik lu jadi chicken little , kalau lu jadi the tapir little parah pulak gua sbb kwn dgn tapir . lu ni , balak balak balak , gua hempok lu dgn lori balak baru lu ingat dunia .

tamat ......................



haa , mcm tadi lah jugak , gua ajak bapak gua pegi Megamall . gua jalan jalan dgn bapak gua mcm jalan dgn pakwe gua . syokk jeeeeeeeeeee . tak nampak mcm chicken little pun gua ? comel tu ade lah .







cutieapple ,
Echaaa



No comments:

Post a Comment