Saturday, January 9, 2010

10 Lelaki yang aku akan pandang

Haaaa , gedik kan tajuk kali ni . mmg comel , mcm org yang sedang tulis dan berfikir niii .


5 LELAKI YANG AKU AKAN PANDANG KALAU TERJUMPA . lagi 5 esok atau lusa .


pertama ;
haaaa , lelaki yang dress up habis smart . mata aku ni aku dah set kan dah . kalau jumpa je mamat yang dress up pakai t-shirt and jeans and pakai jam . perhhhh . mmg aku CURI CURI pandang . dlm hati , bebungaa ros . ohh lg lg kalau pakai perfume , mmg akuu rembat masuk dlm coli .


kedua ;
lelaki putih dan chubby sikit .haaaa , ni mmg nak kene ni ! bukan nak kene tibai tapi nak kene cium . korek korek tak berani lagi haaaa . kalau tak chubby pun , yang putih jeee . mmg masyukkkkkkkkkkkkkkkkk !

ketiga ;
rambut cantikk punya adjust . but please , kalau kau pakai topi , kau bukan pilihan aku even sehandsome mane pun kau ! sorry , u're not my taste :)

keempat ;
yang tinggi . ni kalau buat stok pakwe geli geli, mmg best . aku mls lah nak ckp best dlm aspek ape kan . kau pikir lah sendiriiiii hehehe .

kelima ;
lesung pipt dan tidak berjerawat . maaf , nanti kalau nak cium , bukan aku kiss pipi kau , tapi jerawat kau yg mcm kawah tu aku cium . eee , bekudis bibir akuu -____- lesung pipit mmg jarang dijumpai kannn , mmg aku sukaaaa <333


oh and fyi , aku suka lelaki panas baran . pelik ke ? tak kan ? haaaaah , its a fact bout myself , bubu <3

No comments:

Post a Comment