Thursday, February 25, 2010

berita gembira untuk makhluk bumi .......

gua ada berita gembira utk lu semua . kalau lu tahu , gerenti lu cium cium plus gigit kaki gua akibat terlalu gembira . gua tunggu hal ini jadi nak dekat 10 tahun daripada gua umur 4 tahun and finally ia terjadi HARI INI !





















GUA DAH PANDAI BACA JAWI walaupun merangkak . tulis jawi gua belum pas lagi tapi gua tahu , gua takkan master dalam tulis jawi . kalau lu tak percaya , lu bawak sini buku jawi . walaupun satu ayat mengambil masa 3 jam utk gua eja , atleast gua pandai jugak kan .



lu nak tau ape yang gua rasa sekarang ? gua bangga beb pandai baca jawi ......

Wednesday, February 24, 2010

bra gua

bosan . si mangkuk tu ade kat hsptl . so , mase utk gua terhad sikit . gua nak story sikit psl mangkuk tenong ni .


haa , dulu die ganas . errr mksud gua , sgt ganas and kasar . die lyn gua mcm lyn hamba dia . bantal busuk dia lg mulia dr gua . tapi , skrg die mcm dah berubah . tak kasar sgt , romantik sepanjang masa . hish , terketar ketar gua nak tulis perkataan ' romantik ' tu . maksud gua , die lembut la . bukan lembut mcm apon sekolah gua . cara dia layan gua tu tak sama mcm dulu . sekarang gua rasa mcm sama mulia dgn bantal busuk dia . kalau org tanya ape sebab sebab gua sayang dia , jawapan gua 1 je , tak ada sebab utk gua sayang dia . dia terlalu sempurna utk gua walaupun kadang kadang mcm haram . haa , gua minum air sikit harini , gua dah blur . kalau otak gua dah tajam balik , gua update . akhir sekali , gua sayang lu , Karim :') terima kasih bg gua lagu tu . bye :) lupa gua nak ckp , sekarang die tgh merajuk ngn gua . susah btl nak pujuk . drpd pukul 11 tadi , haish . kalau adik gua , boleh jugak gua sumbat lolipop sebatang .






Everything's shit , except you , love :)

loveeeeeeeeee you

he dedicated this song to me :') i love you sayang , yes i do <3







as i look into your eyes
i see all the reasons why
my life's worth a thousand skies
you're the simplest love i've known
and the purest one i'll own
know you'll never be alone
[chorus:]
my baby you
are the reason i could fly
and 'cause of you
i don't have to wonder why
baby you
there's no more just getting by
you're the reason i feel so alive
though these words i say are true
they still fail to capture you
as mere words can only do
how do i explain that smile
and how it turns my world around
keeping my feet on the ground
[repeat chorus]
i will soothe you if you fall
i'll be right there if you call
you're my greatest love of all
[repeat chorus]

Monday, February 22, 2010

sayang

from him ;

ily ;(Hmm, tp sdeyh ta dpt jmpe awk td..Sy berusaha gile na jmpe awk ;(Mule2 suro awk dtg hospital, tp ta jgk, dpt, walaupun dah bratus kali sy mnx, pastu na kua, gi ecm, awk ckp na kua gak, tp ta jd plok, kate abg awk na gi tc, pahtu sy pujok plak mama suro gi tc,pujok2 pnye pujok, dpt, tp awk ta dpt plak pegy, tape la, lg un awk exm en esk, tp pape un, sy sdeyh la gakk.. Hmm, tape la yang, k bye :'(Eh cop, mmg la kte baru jmpe, tp, sy kalau boley tiap mase na ad ngn awk ;( K bye syg, ily









baby , sorry fr everything , i love you , i mean SO MUCHH :')

February 20 2010



Pakcik Kutip Botol & Si Cantik <3

Sunday, February 21, 2010

ahaa , cerita budak bodoh

nak sgt kutuk aku kat dia , go ahead mannnnn




I DONT GIVE A FUCK , got it ?

Friday, February 19, 2010

ha-di-ah #6

gua pegi Kl , Jb . dari jumaat lepas sampai Khamis gua menggedik . gua dapat hadiah siol -___-


Cik Dah a.k.a beloved aunty ; red Crocs heel <3333333333333333333333333

Thursday, February 11, 2010

fuck this ,

'SAYANG , WOULD YOU BE MINE ? '

Im dying babyyyyyyyy , haha .

Wednesday, February 10, 2010

ha-di-ahhh #5

gua rasa mcm birthday gua seminggu setahun bukan setahun sekali . hari hari ade aje hadiah yg menanti gua . nasib gua mmg baik , gua tahu .



Yaya ; wedges ; cantik gila , white colourrrrrrrrrrrrrrrrrr <3 i love it , so much .

Deborah ; A big diary :)

Tuesday, February 9, 2010

shhhhhhhhhh

kencing lupa bukak seluar dalam . celaka . bangang tak sudah .

Buh-ngaaa

mase KH , 3 masa buat kerja kayu . menukang tengah hari buta . mmg tempah maut dgn aku . ketuk , senget . ketuk , senget . celaka . mencabar keimanan jugak kerja menukang ni kan . akhir sekali , pintu ke bawah , cermin ke bawah , haru biru jadinya kerja gua . masa gua tgh menukang , tiba tiba ....




'Echa?'

' ye sy ? '

' nah ' , pengawas tu hulurkan sekuntum bunga .

' : '

nak kate bangga tu , ade lah jugak terselit . sape pemberi pun gua taktau . mmg kimak -__-

Monday, February 8, 2010

menangis :'(

MAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :') adik rindu sgttt kat mama . tadi diorang semua sibuk sgt nak buat kad hari ibu . mama ingat lagi tak , setiap tahun mesti kitorang buat suprise kat mama mase hari ibu kan :) mama tau tak ma , since mama takde , ramaiiiii sgt buat adik :( dulu , mama selalu defend adik . mama sggup drpd tempat kerja dtg skolah sbb ade org buat adik .



semua dah busy dgn life masing masing . dulu , kalau diorang busy , adik mesti dtg kat mama , kacau mama . skrg ? adik sunyi ma , sunyi . setiap hari kat skolah , mesti adik rindu mama . mama dtglah dlm mimpi adik ma . adik rindu mama :'(



mama , doakan adik okay :) adik sayang mama . syg sgt!













demi allah aku tak mintak simpati . hanya blog peneman aku skrg .semua dah busy dgn hidup masing masing .




*

puaskah ?







Puaskah kau lukaiku?Puaskah kau sakitiku?Puaskah khianatiku?Puaskah oh sayangku ? Di manakah nuranimu?Sekarang kau campakkan aku setelah kau dapatkanku . Mungkin hanya bila ku mati ,Kau akan berhenti ntk menyakiti,Sampai kapan aku begini?Terus begini,Terus engkau lukai . Ingatlah saat yang lalu,Saat kau peluk diriku,Tapi kini semua lalu,Kau tega khianatiku .

where are you now ?

Where are you now?
When I need you the most.
Why don't you take my hand?
I want to be close.

Take my hand and walk with me.

Where are you now?
When nothing is going right...
Where are you now?
I can’t see the light..

So take my hand and walk with me.
Show me what to be,
I need you to set me free.

Where are you now?
Now that I'm half-grown.
Why are we far apart?
I feel all alone.

Where are you now,
When nothing is going right?
Where are you now,
I can’t see the light.


















where are you now baby ?

pengawas

batu lesung pun tak berat mcm mata gua . gua chow ....

















gua tak puas hati betul lah dgn pengawas sekolah gua . pagi pagi lagi dah kacau rambut gua . suruh beli riben lah , ape lah . punah harapan gua nak tibai lai ci kang . cilakak cilakak . muka ganas , pakai riben kat rambut . apa kes ? gua dah rasmikan bilik disiplin tu rumah kedua gua , cikgu Sohok tu skandal gua sejak form 1 lagi , apa gua nak takut ?

ha-di-ah #4

gua tgh tidur , tiba tiba ..


'adik , ni ' , abg gua letak bungkusan atas bdn gua . wihiiii :O



Abg Faiz ; bearrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :D

Sunday, February 7, 2010

Ha-Di-Ahhhh #3

Lynda ; Chocolateeeeeeeee <3

Najaa ; 2 heart Napkins :)

foreverr

i love you Karim <3

forever you hehe .

jeles

babi la . pakwe kakak gua bapak manis . romantik gila ! gua ? makan garam aje lah ......






3/9 - 7/2 = 5 bulan 3 hari gua tak menggetek

dosa dosa dan doa

semalam gua pergi Mega . balik dari Mega terus gua solat , mintak diampunkan dosa gua .







apa kes minah minah busteng pakai cermin mata hitam dalam Mega ?????? terik sangat kot cahaya lampu kedai pinklady ?????

Saturday, February 6, 2010

ha-di-ah #2

oh yeahhhhhhhh ! harini dah kutip hadiah drpd 3 org baru :( ramai lg belum . geram guaaaa






Apezz ; Mug ; comel gilaa okay ?

Gha ; Rantai ; dia nak bg huruf S fr tuttttttttttt but i prefer E :)

Athirah ; pink Converse shirttttt :D

.....

Kadang aku berpikir
Dapatkah kita terus coba
Mendayung perahu kita
Menyatukan ingin kita

Sedang selalu saja
Khilaf yang kecil mengusik
Bagai angin berhembus kencang
Goyahkan kaki kita

Genggam tanganku jangan bimbang
Tak usah lagi dikenang
Naif diri yang pernah datang
Jadikan pelajaran sayang
Dengar bisikanku oh dinda
Coba lapangkan dada kita
Trima aku apa adanya
Jujur hati yang kita jaga

Mengapa selalu saja
Khilaf yang kecil mengusik
Bagai ombak yang besar
Goyahkan kaki kita

Genggam tanganku jangan bimbang
Tak usah lagi dikenang
Naif diri yang pernah datang
Jadikan pelajaran sayang
Dengar bisikanku oh dinda
Coba lapangkan dada kita
Trima aku apa adanya
Jujur hati yang kita jaga

hesh-yu-ar-tii

i've got the answer fr the previous posted





'dia tak syg awk . dia nak mainkan awk je . dia ade org lain . DIA MEMANG TAK SAYANG AWK '


for him ; thank you i love you

Thursday, February 4, 2010

baby , please ...

i wake up in the morning everyday , no msg from him .

i come back from school everyday , no msg from him .







' i love you sayang' - from him .


do you really mean it ?

Ha-di-ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

happy birthday to me . oh yehhhhhhhh , tadi kawan kawan gua buat suprise bday party utk gua . terencat otak gua sekejap mase tu .

okay lah , gua list down hadiah yg gua dpt BUAT MASA NI haaaa , the rest semue nak bg sabtu and mondayhhhhhhh ;


papa - nokia express music 5800

sys Nath - roxy heel ; i freakin love the heel <3

Syaza - Jam tangannnnnnnnnnn ! <3

Aishah - my favouriteeeeeee Chocolate. Big Roast Almont Cadbury and black forest , yummyy !

Umi - contact lens

Ni dulu buat mase ni . yang lain semue janji hari sabtu and isninnnnn <3 jage korang haaa ! :D















Birtday without mama . pagi tadi , tertekan gila . sumpah pressure ! ily mama <3 :'(
aku bodoh sbb sygkan kau .












you hurt me . its okay , kau tak berniat kan .
dgr lagu kat page gua , utk lu lah , KAWAN .

Wednesday, February 3, 2010

what

u hurt me by saying 'we're not gonna be together'






it hurts me . it really does















dont fool me , please baby .
Rabu , 4:40 pm - Khamis , 12:00 a.m .


gonna miss you . remember , i love you

Tuesday, February 2, 2010

terima kasih

gau tgh pikir . mcm mana nak tempuh hari jadi gua tanpa mama gua . setiap tahun , dia ada . tahun ni ? tahun seterusnya ? Terima kasih Ya Allah .


tadi , lepas gua solat Zohor , abg gua ckp dia nak dtg rumah gua malam ni . wuduq blm habis lg gua dah maki . abg gua ckp ' dah apehalnya ? ' okay . itu maknanya dia tak faham gua sbgi adik dia yg sudah kehilangan ibu . correction , dia mmg takpenah faham gua . dia lebih faham kawan kawan dia daripada adik beradik dia . sumpah gua tak tipu . 'dia' nak dtg , dia nak dtg , dia nak dtg . knp takde orang faham gua ? bapak gua ? dia faham sgt gua tapi dlm hal 'dia' , sumpah dia tak pernah faham . knp Lelaki susah nak faham perasaan gua ? kawan gua ada jugak ckp , gua ni lain since mak gua meninggal . gua jadi keras hati . gua takpenah jadi sensitif dgn kawan kawan gua , hanya dgn family gua cengeng habis . tapi tadi , masa rehat , diorang ckp psl mak diorang . mana tak sebek , bro .













MAAF , TIADA SEORANG PUN YANG FAHAM GUA TERMASUK KELUARGA GUA . SUSAH AGAKNYA NAK FAHAM GUA . TAPI GUA YAKIN , MAMA GUA DISANA TAHU ISI HATI GUA TAPI TAK BERDAYA UTK TLG SELAIN BERDOA :') I DO THIS BECAUSE OF YOU , MAMA .



gua kurang ajar , gua malas nak belajar , gua jadi keras hati . jgn salahkan gua , KORANG yg takpernah nak faham gua . termasuk family gua .



TERIMA KASIH SBB BACA CURAHAN HATI GUA :')

L

he didn't call me . its okay , i understand

youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

i love youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu , more and more each day .




u know who u are . if u've read this , call me :)

malu -__-

tadi gua mandi pakai seluar slack panjang dgn kameja lengan panjang . masalah gua ni , kalau gua dah gila bayang , gua jadi segan nak mandi pakai b + p saje sbb gua rasa mcm org yang gua suka tu tgk gua mandi . yelah , kan mata asyik terbayangkan dia je , tgh mandi pun kemaruk jugak lah . sbb tu lah td gua mandi pakai seluar panjang dgn kameja . malu lah beb . nanti kantoi segala bendalah kat badan gua yang 'slim' ni .

dah , diam . gua tahu korang tgh kutuk gua .



tadi gua pegi Kp and Teruntum dgn bapak gua . sambil tggu bapak gua gunting rambut dia ala ala kotak mancis tu , gua usha bangku kat luar kedai tu . 5 minit kemudian , ada sorang mamat ni dgn mak dia . dia pimpin mak dia . adik dia pulak dia pimpin sebelah tangan lg . masa mak dia masuk kedai facial tu , dia jaga adik dia kat luar . adik dia nakal mcm ketua dajal pun dia sabar lagi . kalau gua , adik gua mmg dah kena hempuk dgn lutut gua . lu jangan main main beb , dulu pisau nak potong ayam tumpul , bibik gua upah gua suruh ptg ayam guna lutut . makcik sebelah tgk demam kepialu beb ! apepun , gua mmg suka betul lelaki 'anak mak' ni . gua pun taktahu knp gua ni lain dari yang lain . mungkin sbb gua ni comel kot .

Monday, February 1, 2010

kau

sakit btul rasa tak dihargai . aku sayang kau , tapi kau takpenah nak faham . aku takut gila kalau tersakitkan , terlukakan kau . kau takpenah faham aku . aku sakit , perit . kau tak kesah pun .


tak apa.saya tak apa-apa.

takpuas hati -__-

'shayunk kamOo cowang jewk!'


kepala bapak lu , geli bulu hidung gua .


'hyep!leh nalan x ????? '


kalau lu handsome mcm tengku muda johor sekalipun , gua reject lu bhai . tulis mcm tangan tak bedung ape kes lu ?


bila bace diorang tulis mcm ni , gua rase mcm nak gentel je bulu ketiak diorang lepas tu bg makan ayam serama . hanya itu yg terbaik !



gua rase mcm hari hari je nak komplin psl ni