Friday, March 19, 2010

wihiii

ahh, penat gila siol . gua baru sampai dari Ki iL . penat penat , esok gua update lg haaa . chow !

blogBLOGblogBLOG

gua ada blog lg satu . private . err sbenarnye gua tak set as private tp takde org pun yg tahu url blog tu.









till we meet again ,
byeeeeeeeee;)

Thursday, March 18, 2010

KI IL

actually , drpd hari sabtu lg gua dah beram dr rumah tu . mula mula dari sabtu sampai isnin , gua kat Jb . then dr Jb , gua fly duduk nilai dulu . lepas tu , rabu baru lah sampai Kl ni haa . bapak gua yg meeting sebenarnye . kitorang pun ikut jelah bontot bapak gua .

day 1 .

takde ape pun . duduk hotel sampai malam , then malam tu pegi jumpe makwe papa .

day 2 (tadi)

bapak gua pg2 lg dah cabut pegi meeting . gua bgn pukul 1 . kakak gua punya pasal lah . dia punya cara kejut mcm kereta kebal dah sedia nak letupkan hotel . mmg potoooonggggg . gua pun dgn muka mintak belas kasihan , gua bgn mandi . lepas tu gua , sis gua dgn bro gua jln pegi stesen monorail . peh , Kl habis bhai ! mcm goodgood je . naik monorail , turun bukit bintang . kitorang pun shopping dekat bb , then sungei wang and tempat feveret gua sejak dr perut mak gua lg , TIME SQUARE . mmg gaban punya penat . lepas tu , naik monorail balik hotel . mmg best , siyes shit doh . peh , ayat pun mcm ki il da ni an . org ki il ni , yg gua perasan , dia tak sebut dah ayat belakang .


*dlm monorail

gua ; der , next stesen ape der ?

sis ; raj chul .

gua ; raj chul ?

sis ; raja chulan laaaa .

gua ; apehal kau ni ? tertelan lidah ke ape ?

sis ; eh , kita kan ada kat ki il . org ki il selalu telupe nak sebut ayat belakang .

gua ; oh , bet bet ! ak lup !










gua akan sambung lg aktiviti esokk dan lusa yee;)
ah fuck , last tuesday , wednesday and today were the worst day ever .

im sure , kau seronok habiskan masa without me by ur side kan ?



ah whatever ! pleaseeeeeeeeee , im hurt :/

Sunday, March 14, 2010

JB iloveyou :)

haish , rindunya kat Kuantan . ceh , mcm bagus je . padahal baru harini sampai Jb . bila dah sampai kampung , perangai pun jadi 'mcm bagus' . nanti gua sambung , gua mau makan soto . byeeeeeee :)


I LOVE YOU , SHAHRIL :) sy takde apeape pun ngn si Fq tu , haihh . die je yg nak sgt tlg sy , syg .

Thursday, March 11, 2010

perasan pulak dia :D

well , gua nak mintak maaf lah kalau ada org yang perasan gua tulis pasal dia kat blog gua . bila dipikir balik , gua rasa mcm kelakar sgt lah sbb ade pulak org perasan . serious shit , gua mmg tak suka gaduh . tapi , bila dah ada org perasan ni susah sikit kan . itu lah , jadi , gua mintak maaf ye perempuan perasan :)

rindu

mama :'

fuck you , ex-crush :)

darjah 6 -

Nina ; eh f*****l , sofea suka kau doh .
F ; eeeee taknaklah kat dia . dia tak lawa , dahla gemuk , eee tak lawa lah !


Form 1 -

Nina ; weh , F kirim salam . crush kau dulu tu <3

gua ; huh ? eeeee taknaklah kat dia !

Nina ; aik ? tu bukan ke ayat F ?

gua ; pegi mampos muka dia . dulu masa aku suka dia , ckp aku ni , aku tu . huh , now ?

Nina ; dia kata kau cantik sekarang , dah lain .

gua ; ckp kat dia , aku dah tau drpd dulu lg . hahaha . dah , aku taknak dia !

Form 1 - malam .

texting*

F ; Sofea :)

gua ; sape ni ?

F ; F laa :)

gua ; oh i see . so , mimpi ape ni ? tiba tiba msg ?

F ; err saje :)

gua ; oh yelah . ikut lahhh ...

F ; Sofea , sebenarnye aku suka kau la .

gua ; huh , so ?

F ; err cple jm ?

gua ; sorry , aku taknak kau . bye !


okay , tujuan gua tulis benda ni sbb gua sakit hati gila gaban dgn jantan ni . dulu mase gua terkinja kinja nak kat dia , dia boleh pulak ckp ' eee taknaklah aku . dia tak cantik ' . haha , now ?

form 2 - tadi .

Nina ; Echa *blablabla psl F* . Weh echa , terima jelah dia . kesian dia doh . semalam dia datang rumah aku , dia ckp dia sayang kau lah , ape lah . haa lg 1 , dia mintak maaf sbb dia dah kutuk and malukan kau dulu. dia kata dia tunggu kau . ambik lah dia Cha , kesian dia .

Gua ; dahlah weh . kau tau tak , luka aku ni dalam sangat . dulu aku suka dia , dia malukan aku dgn kutuk kutuk aku . dahlah weh , takpayah lah . ckp kat dia , aku dah maafkan but sorry , aku takboleh terima dia .

Nina ; alaaa weh . kalau psl pakwe kau tu , takpayah lah bgtau dia . pandai2 lah aku cover line nanti .

Gua ; masalahnye sekarang , AKU BENCI DIA . FAHAM ? dah lah , AKU TAKNAK . fullstop ! and kalau dia sayang aku sekali pun , mesti sbb rupa aku . bukan sbb dia btl2 syg aku . kalau dia ikhlas syg aku , dari dulu lagi dia nak kat aku . kau faham kan ?

Nina ; mgkn dia dah berubah ? people change , syg .

Gua ; eh fuck off lah . dahlah , pegi suruh dia terjun bangunan la weh !

Nina ; smlm , dia mintak number kau . dia kata dia text kau smlm , tapi tak dpt . then , aku ckp kau dah tukar number . pastu dia mintak . aku tak kasi , aku takut kau mengamuk . nanti pendek pulak umur aku klu kau mengamuk . then dia mcm dah merayu gila babi . siap offer aku rm20 lg doh ! nasib baik iman aku kuat , hahaha .

Gua ; dia tu knp ? kemaruk sgt kott !

Nina ; confirm dohhhh dia kemaruk kat kau . hahaha

Gua ; kalau dia mintak lagi , jgn kasi . kalau tak , kenelah kau penyepak 3 rasa .

Nina ; okay fine , Echa .

























this is what we call what goes around , comes around , fellas :)

mampos lah

ahhh hungry -_________- bibik masak tak sedap , gua taknak makan .

ah selfish gila makan sedap sorang .

paku dulang paku serpih , kata orang dia yang lebih , haih

Wednesday, March 10, 2010

haha , serve you right babyyy :)

fuck , esok oral test BI :O kat dewan besar :O pagi pagi pulak tu :O Oh Em Gee , gua rasa gua sesak nafas sekarang. gua rasa mcm nak .................... kentut !


masalah gua ni , kalau eksaited and neves sikit mesti sakit perut. lepas tu mula lah satu rumah kompelin bau ni la,bau tu la.anjing jiran sebelah kentut pun diorang salahkan gua.kalau kucing tu tahan la sikit,cute mcm gua.mmg tak patut samakan dgn anjing.tu nina,bukan gua.tak salah lagi.






tadi gua baik punya gaduh dgn monitor kelas gua.Tan Kin Loong.nak dikira kira, mmg takde orang berani lawan king kong handsome ni.panas baran sangat! tapi gua taktau sebelum ni.lepas gaduh baru gua tahu yang semua orang takut dengan dia.


Gua ; Tan ! you appreciate la sikit . they bought the papers with their own money !

Tan ; saya tak suruh pun ! lagipun , siapa yang suruh buang the papers ?

Gua ; mmg la you tak suruh tapi duit kelas pun kau dah joli dgn budak budak cina ! kalau tak bawak apa apa , nanti mula la kau nak naik angin ! mcm bagus je ! eh bukan kau ke yang suruh Shen Yuen buang all the papers ? kau kata tak lawa la , apa lah ! *dah mula bengang

Tan ; eh awk ape tahu ? awk tak puas hati apa sekarang ?

Gua ; aku mmg tak puas hati dgn kau ! daripada semalam kau dah buat hal ! semuanya kau nak suruh orang ikut cakap kau ! kau ingat kau bagus sgt ke ? siapa sangat kau setakat badan mcm lembu ! nina sampai nangis sbb dia dah beli dgn duit dia , tiba tiba kau suruh buang !

Tan ; ah mampos kau ah natang ! ka tu sape sangat ?

Gua ; *dah meraung* aku cakap elok elok , kau nak buat perangai setan kau pahal ? haritu dah vote , semua suka kertas tu ! tapi bila cikgu dah kuar , kau arahkan budak budak ni buang kertas tu ! eh haram jadah , kau tu setakat ketua kelas , aku tak beragak nak tampa kau dpn orang !

Tan ; tampa ah sekarang !

Gua ; *dah genggam tangan,naik atas muka dia*

Nazmi ; dah Cha , sabar sabar . dia mmg mcm tu , biarlah dia . sekali lagi dia buat hal , aku settlekan .

Cikgu ; TAN ! awk ni kenapa ? dah duduk !

Tan ; -___________-

gua ; senyum puas*


perangai dia ni , dia nak semua manusia ikut cakap dia . kalau tak , mmg kenelah tolak ke , ape ke dgn dia . gampang , bukan ?

memang nak kenaaaaaaaaaa

kau ingat kau lawa ?

kau ingat kau handsome ?













pantat anjing lagi sempurna dari muka korang.Faham ?




fyi readers,aku takkan guna 'aku-kau' kalau aku tak betul betul marah.

Tuesday, March 9, 2010

50-50

kenapa hati gua tak tenang harini ? terlupa minum todi ke ? tak mungkin !



oh yaa , baru gua sedar , gua rindu mama gua :') agaknya mama gua tgh buat ape ye kat syurga ? mesti tgh tgk rugby secara langsung . ataupun tgh tgk Anita Sarawak masak . biarlah ape pun dia buat , gua tahu dia rindu gua jugak . i love you , mama ;') always do !



mood gua sekarang 50-50 . sakit hati dgn menatang jantan celaka ni , gua tgh serius dia boleh 'yeke?yeke?' gua debik kang , panjang terus rambut dia . ceria pun ye jugak sbb adik gua ni . tak habis habis buat muka mintak penyepak suruh gua dukung . sekali gua hayun kaki ni baru terdiam . nak aje gua dukung lepas tu campak dari tingkat atas ke bawah . tapi , takboleh . kejam sangat tu . paling teruk pun gua tekup muka dia guna bantal busuk . baru lah aman sikit cara dia 'jalan' .
harini takde ape yang jadi . mcm biasa , cikgu mencarot sorang sorang , gua lakar peta kat belakang .



HOI CIBAI , FUCK YOU ! - untk kau lah botak :O

Monday, March 8, 2010

binatang

dulu , masa mula mula gua masuk Kuantan . gua memang frust dgn masyarakat kat sini .

dengan rambut ikat 2 mcm belalai gajah , gua pegi sekolah ... darjah 1 ni !


gua ; opss sorry. sy terlanggar , sy tak nampak .

member ; eeeee menatang ni !

kat rumah ..

gua ; mamaa ! dia panggil adik binatang .

mama ; binatang apa ?

gua ; entah , tapi dia panggil adik binatang .

mama ; nanti mama pegi sekolah .

gua ; okay . (senyum puas)

mak gua mmg back-up gua selalu . dari dulu , sampai lah sekarang :) tapi sekarang , dia back-up gua dekat syurga sana <3


eeee nak aje ua ckp binatang tu mcm nina , tapi mase tu nina pun gua tak kenal lagi ...

memang bestt

gua ; sekarang ni banyak sangat cerita cerita mcm kau .

nina ; cerita ape ?

gua ; cerita halimah jongang lah , fatimah juling lah . cuba kau bayangkan masyarakat yang jongan dan juling . takke diorang frust ? takke diorang rasa mcm nak cekik diri sendiri ?

nina ; eeeee echa babi !

gua ; yelah yelah . tu semua bukan cerita kau . nanti aku buat cerita yang special punye haaa .

nina ; cerita ape ?

gua ; nina besar punyaaaaa ! HAHAHAAHAHAHAHA

nina ; -______________________-
oh ye , lupa pulak gua pasal makhluk Allah yang paling hina ni .

hoi sundal bolong , bgtau sekali kawan kau , dia ingat dia handsome sgt ah ? kalau diberi pilihan , gua rela jadi andartu seumur hidup gua daripada kahwin dengan manusia tak tentu hala mcm dia . erhh puh-lease , muka mcm lakhanat baik takpayah lah weh ....

setakat gaduh mulut , gua tak gentar lah . jumpa jom ? kau dgn jantan lakhanat tu sekali ! then kita akan tahu , siapa gampang , dan siapa tak okay :) siapa salah dan siapa betul okay ?












habis langsi dah ayat gua . kalau lu tak tekencing dalam seluar , jgn panggil gua ECHA !








oh ye , takkan hilang melayu di dunia ! *tak sabit -_________-

Sunday, March 7, 2010

sundal bolong

SETAKAT MUKA LU YANG HINA MCM PANTAT AYAM , BALIK RUMAH DUDUK DIAM DIAM . LU TELANJANG DEPAN CERMIN , NGADAP PUKI BERDAKI LU !

konon , ckp kat org 'ape kau dapat kalau kau kutuk aku?' . diri sendiri pun tak betul . dahla mcm org gila kutuk aku psl benda kecik . terencat la kau .

HOI BABE , dont just talk to talk ! please , TALK TO WALK baby !

mcm ni lah senang , set tempat , set masa then kita settle . amacam ? cun ? kalau taknak , baik kau diam . kalau kau bersuara lagi , jgn buat muka pelik kau tu kalau aku tibatiba datang and tibai kau . faham ?





LOVE FROM ME TO YOU ,
echa :)

Saturday, March 6, 2010

semalam

fuh , kalau nak dicerita satu persatu psl semalam , psl berapa langkah yang gua dah kangkang semalam , sebesar mana gua kangkang masa nak loncat longkang , berapa kali gua korek hidung tunggu abg sedara gua main rugby , berapa keping gambar yang gua dah usha , berapa puluh jantan yang gua suwittt , berapa batang rokok yang gua dah isap , eh silap , berapa batang rokok yang gua dah patahkan , pehhhhh mmg memenatkan .

mula mula , gua bangun pukul 1 , tapi iman gua tak cukup kuat , jadi gua sambung tido . tiba-tiba ....


abg ; hoi kimak ! bangun lah natang !
mira ; kimak kimak lu jgn sebut ! kimak gua dalam kubur haaa !
gua ; ape yang bising bising ni ? tak puas hati ke ? sini sikit aku nak jentik sekor sekor ! *mcm bagus je .
abg ; korang gi berambus mandi !
mira ; hoi , apehal ayat kau lembut sgt harini ? kasar lah sikit .
gua ; blm habis lg ? kang dua dua aku hentam kang ! *masih baring
abg , mira ; eee menatang itang ni ! kau bangunnnnnnnnn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gua ; relaks la , aku saje usha line , nanti kalau wich baring atas katil , kena gigit ngn semut kang , baru reti bahasa .
abg , mira ; pukitiang ............



jadi , kitorang kuar rumah dalam pukul 2 sengah . dah masuk kerete , ade je yang tetinggal . nasib baik *tuttttttttttttttttttttttttttttttttttt* melekat . jadi, lepas semue settle , pegi ambik syaza .

destinasi pertama ialah ECM , kitorang jalan jalan , karaoke . gua malas nak tunjuk bagus tapi , gua rasa suara gua yang paling masyuk .....

sementara tunggu mahluk asing semue tu karaoke , gua pegi usha baju dulu dengan scandal gua <3 haaa , dapat lah gua sehelai baju yang sangat cantik . ape lg kalau gua pakai nanti , meroyan Maya Karin ! sudah tentulah baju tu kalernya tak terang . cuba lu bayangkan gua pakai baju hijau terang , kuning terang , dan mcm mcm kaler lg yang terang . perhhh , ikan sembilang pun panas tgk gua . lepas tu pulak , pegi byr parking .

destinasi kedua , kitorang 'beram' pegi Kemunting dlm pukul 4 sengah . tengok abg sedara gua main rugby . ade banyak jugak gambar gua usha . ofcourse lah semuenye cun . kalau tak cun , bukan Echa namanya ..... game habis pukul 7 .

destinasi terakhir , TC :) kitorang jalan jalan dan jalan ke Teluk Tongkang . kalau ada Jais , mmg kenyang mkn duit rasuah . kalau dah jalan kat TC , jgn cakap lah rambut gua jadi apa . singa lapar pun cun . tu singa lapar , yang penting gua lagi panas daripada Maya Karin . akibat terlalu frost sampai patah pinggang menonggeng , itu yang Maya Karin berlakon jadi pontianak . konon nak tunjuk perasaan . pigidahhhh !!!!!


itu semue kisah semalam . yang pergi , biarlah pergi . cehh , mcm bagus je gua .

gua rasa , kakak gua mmg takboleh tgk hidup gua senang daripada dia . sedap sedap gua usha line tidur , dia boleh pulak serabut kejut . gua tgh syok kumpul air liur , dia boleh pulak berhentikan salirannya . dia kejut gua pukul 9 beb . memang gampang , tidak dinafikan lagi .

jadi , lepas melawa , kitorang beram pegi TC lagi . tapi kali ni pagi . ramai jugak . hajat kakak gua dgn 2 member lelaki dia sbb nak discuss pasal presentation BM diorang . ahh , lupekan psl diorang . nak terjun bangunan pun gua apa kesah ? masa nak tunggu diorang tu , nasib baiklah ada kekasih hati gua yang nak teman gua msg walaupun perang tengah perang masyarakat setempat . jadi , gua balik dlm pukul 3 tadi . memang penatttt !

dah , itu lah kesudahannya . byebye :)

terima kasih cinta

" manusia boleh berubah dengan sekelip mata . mcm tu jugak sayang dan kasih mereka terhadap sesama manusia "





tak apa . saya tidak apa-apa .

Thursday, March 4, 2010

me and you :)

dalam ramai ramai manusia yang kenal gua , dia yang paling penyabar . dia selalu kena marah dgn gua . kalau gua badmood , gua hembur kat dia tapi dia tetap cool . but carefull , bila dia jawab balik , mmg bingit . tapi , gua sanggup menipu sbb nak buat dia marah . dia jarang sangat sangat marah gua ! kalau tengah text , then gua tetido , lepas gua bangun , mmg byk mesej dari dia . tapi , gua yang marah dia pulak . malam malam , dia penat mcm nak gila pun gua takkan bagi dia tido awal . sbb gua rasa sunyi kalau takde dia . biarlah dia penat mcm mana pun , asalkan die teman gua :) kalau dia tetido , mmg kena maki . tapi kalau gua tetido , dia tak pernah marah . dialah manusia paling penyabar penah gua jumpa . sebab tu lah gua sayang dia mcm nak gila :)









i love you Shahril Izzudin :) i always do !

toh-long

ah puh-leaseeeeee ! gua nak jugak cari kecantikan di muka lu , but ahh i couldnt find it . gua yang tak jumpa ataupun lu mmg takde , kak ? semua benda lu nak hambat ? aih basak basak ...


tolong gua cari secebis kecantikan dimukanya agar hilang keluh resah di hati gua ....

tolong jangan buat gua eja jawi kat sini okay ? jangan sampai gua tunjukkan kehebatan gua mengeja jawi kat sini , gua segan .

im losing a good friend

i tell you almost all of my secrets , and now ? what happen between us ?

Wednesday, March 3, 2010

barai bahasa malaysia zaman skrg ..

I-ris ; Cuca ! ane cuweet wich ? wich nak cuweet :(

gua ; shelagi wich tak nakap etol etol , cuca anak agi wich cuweet ye tayang ?

I-ris ; alaaa , unggu la wich eco acam cuca , anti wich nakap etol etol .

gua ; namau lah , enga acam owang odoh je . atau un , owang entel itaded (mental retarded)

I-ris ; entel etaded u ape cuca ?

gua ; mak cik Bedah jual ais krim pop tu ......

I-ris ; oh nokay .

abg gua ; apehal kau , dik ? lidah terselit celah gigi ?

gua ; aje ayan wich ni . au ape nawuu ?

abg gua ; -___________________-




_______________________________________________

gua ; Isaacs ! finish your drink now !

isaacs ; i dont want . its so bitter !

gua ; i dont care ! finish your drink , if not , i tell papa !

isaacs ; shut up lah cuca !

gua ; erhhhhhh ! bibik , can you TAKE a glass fr me ?

bibik ; gahhhh ! ape kau ni ?

I-ris ; cuca akap , iye nak tetek la bibik !

gua ; alau tak aham , aik au iam ! aku empang au ang , epelanting ke ua ang !

I-ris ; (menangis) bibiikkkkkk ! :(


haish , gua bengang betul dgn adik gua yang I-ris tu . habis semua nama manusia dia nak tukar . mentang mentang lidah terbelit , ingat gua takut ah ? silap brado laaa ......

Sofea (gua) - cuca

Mira(sis) - Miya

Isaacs - Jet

Eddy ( papa ) - Beddy

Rosanissa ( mama ) - Ocanica

Anissa - Anica

Syaza - Saza

Shahril - Aril

Afiq - Piq (mmg layak hahahaha)

I love you - ai yeb yu



cuba lu bayangkan adik gua sebut Jay Sean mcm mane . mcm Sea Lion lah jawabnya ......

kesian gua dengan lu , Jay Sean . takpe , ni dugaan yang Allah beri ........

haiyahhhh

hoi babi longgok , jangan harap aku nak berubah bagi kau tido awal , FAHAM ? hahahaha



























ai laf yu :)

alif ya alif mim ....

Gua ; Ninaaaaa , mim alif nun alif ba wau kap wau alif kap wau ?

Nina ; dal alif lam alif mim ta wau ...

Gua ; okay , trimas memberrr !

Nina ; hoi , dah lame tak bace jawi kau ek ! mcm mane eja pak lim ?

gua ; pa alif kap lam ya mim ... cubalah bg yg mencabar keimanan sikit ! kucing jiran aku pun boleh eja laa ...

Nina ; ehmmm .... (berpikir) . haaaa ! eja shahril !

Gua ; sa alif ha ro alif lam ...

Nina ; Sahral ? HAHAHAHAHAHAHAHA

Gua ; haaaa ? eh ? ek ? laaaaaaaaaaaa . HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

adik gua

' itew sayunk kamo0 cangat2 ! ~ kamo0 nama0 inggal an itew aw ? itew cayunk kamo0 cmpai maty ! '



bulu roma gua dah menaik . baru gua perasan , gua dok kutuk manusia gedik yang eja mcm tu . rupa rupanya adik gua pun takboleh harap jugak ......


adik ; cuca , ane antal nucuk wich ?
gua ; apehal pulak kau ni ? lidah terbelit ?
adik ; ape cuca ni . pat laa . ampak tak antal nucuk wich ?
gua ; kau betulkan dulu lidah kau , baru aku carikan .
adik ; dahla cuca ni . anak awan cuca ! (menangis)

gua sanggup berperang bermati-matian asalkan adik gua atau rakyat malaysia tak cakap atau eja mcm ni .......

demam

shaitttttttttt , dah 2 hari gua tak pegi sekolah . gua rasa mcm sekolah tu gua yang punya ! bukan setakat sekolah , dunia ni pun sama . mcm best gila je tak pegi sekolah . oh tungguuuuuuu , gua tak pegi sekolah ada sebabnya .

selasa - sebabnya ialah gua malas .

harini/rabu - gua demam baik punya panas .

semalam pukul 5 pagi , gua tersedar . gua tengok bantal gua , penuh dengan darah . gua ingatkan kepala hotak gua yang pecah . rupa rupanya hidung gua . kusyen sebesar perut gua habis dengan darah . haaaa , lu pikir lah sendiri banyak mcm mana darah tu . tengok perut gua pun lu boleh agak berapa banyak . sebelum tersedar tu , gua mimpi ustaz bacakan talkin untuk gua . bila tersedar tu , gua baik punya debar ! ingatkan dah 'jalan' . tersedar je , gua sentuh kakak gua . ohh lega gua , tak tembus . gua hidup lagi . gua kejut bibik gua . bibik gua baik punya terkejut monyet . ape taknya , muka gua pun dah penuh dengan darah . bila dah nampak darah , bibik gua buat lawak mintak penampar pulak .

bibik ; ehhh sofea ! apa ni ?
gua ; ek eleh , dah nampak lagi mau tanya . darah lah bik , takkan fresh oren kot ?
bibik ; dah kau nak pegi mana tu ?
gua ; bik , lebih baik bibik tidur sebelum saya mengaruk . saya nak pegi basuh lah , takkan nak jilat darah ni .
bibik ; oh , yelah .....


nasib baik pukul 5 pagi . orang kata , pagi pagi rezeki masuk . nanti kalau gua hempuk bibik gua , tak pasal pasal bapak gua muflis ......

Monday, March 1, 2010

ponteng

ha , gua tak pergi skolah harini sbb nak tulis blog ni je . pasal pasangan pasangan couple . lu pelik tak pasangan yang guna special name 'bubu' ?


setahu gua , masa gua darjah 1 , Cikgu Normah gigi yang terkeluar sebatang tu , hari hari dia ajar gua tulis

'ALI MENANGKAP IKAN MENGGUNAKAN BUBU '

lu tak rasa pelik ke ? takkanlah pasangan dia paksa dia jadi penangkap ikan kot ? zalim gila tu . boleh dikenakan hukuman gantung sampai mati .

sampai sekarang gua buat research pasal bubu ni . bengkak mata gua . adik gua masuk bilik , gua terajang sampai ke bawah . Kalau mak gua masih ada lagi , mesti dia ikat gua kat pokok mangga , lepas tu dia langgar gua guna bajak . basak , basak .....




hah , nanti gua update lagi psl adik gua