Wednesday, August 12, 2009

pindahhhhhhhhhhhhhhh


dah seminggu tak pegi skolah , kepale hotak pon dah mengong . alhamdulillah ABC aku hafal lg . HAHA ,, alaaaaa sorry NAZREEN and FATIN and everybody sbb aku dah janji nak pegi skolah harini tapi aku tak pegi pon HAHA ,, bukan taknak pegi sajesaje , aku just tak sihat betulbetul lg lah . ily areen and imy fatin :) okay , hishh, sumpah bosan wohh . esok ( khamis ) excited gilaa nak pegi skolah . mcm first day dtg skolah baru HAHA ,,

hari sabtu ni aku pindahh bukit skilau balik . herh ! ORANG YANG SUKA KUTUK AKU TU DUDUK BUKIT SKILAU GAK WES ! arghhhhhhhhhhhhhhh ! tapi , bukan rumah lame , rumah baru :) oh yeah , rumah sementara . rumah betul betul aku belum siap lagii . its adda heigh resort :) yang gamba tu lahh rumah aku :) adda heights ni nama perumahan dia . and kat adda heights ni banyak jenis rumah , tapi semua banglo . blue sky , legend brown , yellow horrizon and banyak lagi :) aku punya rumah kat yellow horrizon . ohh , 2 tingkat . and sungguh besarrrr ! haritu dah tgk dah rumah aku n then mama dah plan semuaa HAHA ,, mama taknak guna yg lame , mama nak beli furniture baru , membazirr ! HAHA ,, oh lupa nak bgtau , rumah aku ni kat JOHOR BAHRU .

itu nanti dulu sbb next year baru nak pindah . skrg kita cerita pasal rumah yg aku nak pindah sabtu ni . takde gamba tp yg pasti, selesa .

k ahh , itu jeeeeeeeeeeeeee . tata ! :)

lots of love and happiness ,
echaaaa <33