Thursday, January 7, 2010

Juniors

Well , semenjak aku bergelar senior pada tahun ni , ceh mcm dah form 5 je lagaknya . hii , aku tak puas hati betullah . muka sorang sorang mcm ibu jari kaki aku , lepas tu nak berlagak bagus lah pulak . itu mmg aku pantang sebagai seorang muslimah . haaa , dah start dah ni . kau dgr ni , kalau nak bajet pandai sgt lah kan , haaa meh sini speaking ngn aku . kau speaking london , aku speaking tamil . haa kita tgk siape yg paling lancar . alah mengadanyaa , mcm teletubbies .


kimak ; ladies , lets go to the bookstore .

hii , sumpah aku geli . malu sendiri aku jadinya . kenapalah kau tak ckp ' ladies , lets go to hell ' . kenapa kenapa kenapa ? aku tak marahlah kau nak speaking ke , speakong ke , asalkan takpayahlah kau nak sebut sebut kau pegi luar negara lah , kau pegi melawat neraka lah , takpayah ckp . haa kalau kau dah tak tahan sgt nak ckp yg kau tu kaya boleh beli tiket pergi syurga paling atas , kau ckp lah perlahan . ni tak , orang yang duduk jarak 7cm pun boleh dgr . memang taknak blah betul aku dgn kau ni . dahle pakai tudung mcm makcik jual kismis . lepas buat bijok , pandang aku lepas tu buat muka kesian mintak penyepak . syok sendiri lahhhh budak tuuuuuuu .



the sporting-est senior ,
Echaaaaa -_____-

No comments:

Post a Comment