Monday, January 11, 2010

fuck you right back

knp aku asyik pikir jacob and edward je ni ? love at first sight ke ? ni mesti diorang tgh berangan kahwin ngn aku kannn eeeeeeeeeee takpayah berangan lah , beratkan kepala otak je . kalaulah kahwin tu senang mcm berak , aku nak skrg jugak .

knp lelaki boleh kahwin 4 , and perempuan takboleh ? oh no , to me , nothing is imposibble :) so , haha aku boleh kahwin 4 jugak . laki pertama aku bunuh , laki ke2 , lepas mlm pertama aku potong 'saluran paip' , laki ke3 , aku upah budak yg potong kepala bapak die haritu suruh die potong kepala laki aku pulak . laki ke4 , haaaaa aku buat stok geli geli ahh . dah tu , kalau semue mampos , tak merasa lah akuu hahahaha .

and hell yes , i love kids but not for me . so guys , love me fr who i am :)

No comments:

Post a Comment