Monday, December 28, 2009

sewel betullah adik aku ni . aku layan lah lagu kat Blog aku ni . mase tu , adik aku yg paling kecik lepak kat sebelah aku . aku layan punya layan punya layan sampai lah bab korus .....


aku ; you're not alone , fr im here with you ...
adik ; lonnnn , yuuuu
aku ; though you far away , im here to stay ...
adik ; weyyyyy , teyyyyyyyy
aku ; you're not alone , fr im here with youuuuuuu .....
adik ; lonn , yuuuuuuuuu ..
aku ; though we're far apart, you always in my hearttt .....
adik ; patttt , atttttttt

aku berhenti lah . aku pikir , lagu ape pulak yg adik aku nyanyi ni ? lagu cina mampos ke ? ataupun lagu kumbang tu ?

aku nyanyi lagi . kali ni aku dgr betul betul . sampai lirik ape yg aku bace pun aku taktau sbb nak fokus kan pd adik aku nii . Ya Allah , die ikut aku nyanyi rupanya . tapi , kenape buruk sangat die sebut tu ? takde rupa lagu dah . kalaulah pembikin lagu ni dgr adik aku nyanyi , gerenti die nangis 7 hari 7 malam . penat penat die buat lagu , adik aku jahanamkan . Kang tetiba syarikat Siti pulak offer adik aku . haaa , aku pulak yg nangis -__- penat je aku nyanyi panjang panjang , adik aku terus ambik short-cut . nate bewokk -___-



byebyee :)
NOW ; 3:19 P.M

No comments:

Post a Comment