Monday, December 28, 2009

Bibikkk !

Aku dah ingat kumbang ape dlm english ! ladybird ! kannnnnn ? tak gunalah tanye bibik aku . die kate ' kau gila ke ape ' . aku tak suruh die ckp aku gila pun . aku tanye kumbang in english ape , pastu die ckp aku gilaa . selambe betul . potong gaji 90% . lepas tu 10% lg gaji die bg kat aku . SAMAN MALU ! haaa , ckp lg aku gilaa . aku saman maluu diee td . tapi ape yg aku dpt , aku kene ketok kepala gune gayung . okay ah tuu . tu baru malu betul ! ape lah bibik aku ni , tak up to date lgsg . org tanye lain , die jwb lain . stress lah aku dpt bibik mcm ni -__-

aku lapar lah . korang lapar tak ? kalau aku turun bawah , tu dah dikira menempah ajal tuu . takut akuu -__- ak rela berlapar seumur hidup drpd kene turun bwh sorang sorang . okaylahh , aku nak cuba gagahkan iman walaupun aku tahu tu tak mgkin terjadi . okay , byeeeee :)


bibik's kacip ,
Echaaaaaaaaa :)

No comments:

Post a Comment