Saturday, December 26, 2009

December 26 :)

well , skrg ni dah pukul 4 : 06 a.m means dah 27th lah kan . smlm i slept at 11.am and woke up at 12:30 !i hate you bibik HHEHE . eh taklah , kalau bibik tak kejut , mampos kene tggl dgn budak budak durjana tu . harini , smpai mega around 2:45 and jalan jalan jalan . lepas tu , beli tickets . Alvin And The Chipmunks :D sangat lawak okay . bodoh dlm wayang aku buat dosa je . Maaf , bukan buat dosa , tapi dapat dosa . couple tepi pakwe die meraba . cple depan cium je keje . nak aje aku sligi . aku nak tgk pun susah . iman aku goyah kalau dlm wayang . and after tgk wayang , we decided nak pegi minum tau mula mula then taknak pulak sbb kat golden ramai budak koya . tah hape hape je pakai . dahlah hitang lekik , pakai pulok seluor senteng . mcm org hilang akal pulak aku tgk . nak nangis pun ade , nak ketawa pun ade jugak . nak nangis sbb kesian ah masing masing takde duit nak beli kain . alah , semeter baru 1:50 . okay okay , smbung :D lepas jalan jalan , makan dekat Deli Country . lepas tu jalan jalan lg lepas tu balik . i was damn right ! jantan kat Kuantan ni bajet mcm diorg ni HOTSTUFF . dahlah buat muka cm taik . muka sombong ! ingat HOT lah tuu , euwww mintak simpang lahh -___- muka mcm kipas dah 24 hari tak basuh ade lahhh ! menyampahlah aku . lepas tu duduk dgn geng geng kat pintu masuk , lg lah nmpak mcm BUSTENG parok . ingat yee abg abg , KAU BUKAN BARANG PANAS !


i've changed . yes , i've changed for you -__- imissyou and iloveyou . yeahh , thats fr sure baby .


the one who's missing him SUPER DUPER BADLY ,
Echaa :)

No comments:

Post a Comment