Friday, December 25, 2009

Merry Christmas !

Hyeeeee ! well , i went to TC wth my papa , lil bro and sis . perhhhhhh ! happening gilaaa ! org spray sana spray sini . tension betul HAHAHA . then , ade robot bodoh gilaa . buat aku takut jee . aku pun taktaulah knp aku takut sgt ngn diaa HHAHAHA . then , lepas adik aku dah beli bende pusing pusing kat awan tu , kite duduk kat satu sudut . aku tgk mainan adik aku tu smpai terjuling sikit . susah nak adjust balik maata ni HEHEHE . then , papa aku dtg terus 'merry christmas everyone shushhhhhhhhhhhhhhh' perhhhh . bapak aku beli snow spray rupenye . mule mule , aku and sis cover ayu lg . tapi , dah geram hambik kauu ! mcm malikha dah mukee masing masing . berlari sane sini mcm org takde mak bapak HAHAHAHAHA . bapak aku lyn adik aku , aku ngn kakak aku ape lg ! berlari-lara lahh HAHAHHA . lepas balik around 3 kot . ohh lupe nak ckp , ramai jantan HOTSTUFFFFFFFFFFF ! pehhhhhhhhhhhhhh , rambang mataaa :) lepas tu , papa ajak pegi TAJ . hehehe . tp , mmg best lahhhh smlm =) we really realyy had fun !


harini kakak aku masak , ayam black pepper sbb mak aku tak sihat dah seminggu . aku bgn pukol 6:05 harini :) le[as bgn , terus mandi . then , mak aku pggil suruh urut blkg dia . aku dtg kat dia , die terus bace talkin . ni hahhh , talkin diaa ;


mama ; adik , knp kau bgn lambat ni ?
echa ; penat lah mama , smlm . lgpun , kalau bgn awal , tak remajalahh mcm ni !
mama ; hah , bagus lah tu . kang takde jantan nak kat kau !
echa ; alahh mama ni . itu pun kucar . kalau jantan tu dah syg kat kita , kita jadi mcm malikha pun die tak kesah tau sbb syg dia dah melebihi segala-galanye dlm dunia ni . *hah , ni pulak aku punye talkin HEHEHEHE .
mama ; yelahhh kau tuu . kang jadi andartu , pdn muke kau .
echa ; alahh , mcm papa jugak . tgk mama skrg , mcm nenek malikha dah jadinye sbb demam . tpi , papa tak kesah kan ? masih lg peluk peluk mama mcm org baru kahwin .
mama ; itu sbb aku mmg dah cantik . make-up ke tak , aku still mcm maya karin HAHAHAHA .
echa ; ni yg adik mls nak dgr . maya karin ke mayat karin ?
mama ; aku tumbok kangg .
echa ; perhhh , gangster parakk mak aku skrg ni !
mama ; kau baru tau ke ? dahh , kuat sikit urut tuu . mcm setahun aku tak bg makan .


hah , tu lah kalau aku , abg atau kakak aku pegi camping ke ape , die cepat rindu sbb nanti takde org nak debat ngn mama aku . HAHAHAHA . die kan kalau becakap , asyik nak menang ajee . tak remaja langsung ! HEHEHE .


ohh lupe nak ckp , smlm i saw my crush weh . dgn his friends . tapi that time die tgh smoking . ni yg aku lemah ni , aku benci betul lah dgn jantan merokok . mcm errrr ! terus dah tak sukaa .

current song ; dirantai digelangi rindu :')

the one who's love her mother ,
Echaaaa Suprano HEHEHEHE =)

No comments:

Post a Comment