Saturday, December 26, 2009

Cuba try bace

haih , ape nak jadilah dgn aku ni . bukan ke cuba dgn try tu membawa maksud yg sama ? *cehh , ayat sastera ni .

aku mcm malu lah sikit kan dgn budak budak muda zaman skrg ni . especially malay . tulis mcm minah rempit habisss

'aqu chenta kamoO shayunk'

Sendat habis muka aku bace menatang ni . Meremang semue bulu roma aku kalau bace mcm tu . bukan bulu roma je . setiap helai bulu yg ade kat badan aku ni berdiri . kalau lelaki , dgn boboy die skali berdiri hehe . kalau eja pendek pendek tu boleh lg trime . yelahh , kan aku slalu tulis shortcut . mmg ah aku bck-up diri sndri hehe .



hah , tiba tiba pulak lah aku teringatkan cerita nii hehe .

ckgu math wanita ni mmg hot . bontot die mmg menjadi idaman hehehe . pd suatu hari , die pakai lah kebaya pegi skolah . perabis ketat dahh . lepas tu , dah nak habis waktu tu , die padamlah ape yg die dah tulis kat white board . kan bontot bergoyang kann .

lepas tu , abg aku ternampak lah bontot cikgu ni . tiba tibaaa ......

'goodmorning boboy !' hahahahaha . tak senonoh betul budak budak muda zaman skrg nii !



haih , bilalah musim hujan nak berhnti . semakin lama musim hujan ni , semakin ramailah bayi yg akan lahirr . itupun kalau korang faham maksud aku ni . kadang kadang , seronok jugak duduk tepi tingkap , bukak tingkap dan lepak smbil ber-blogging . kan ? aku ni , asyik dudukk ajee , agak agak tahun ni aku boleh mandi ke tak kan .



masalah aku skrg ni hanya 1 jee , aku ni sgt sgt lah penakut . kalau bibik aku ade kat dapur dan mase tu aku duduk kt ruang tamu pun aku takut nak tgk tv . kadang kadang , pukul 12 tgh hari pun aku takut makan kat dapur sorg sorg -__- haihh . kadang kadang , smpai tebegik aku sbb takut nak pegi ambik air kat dapur . tgh hari tauu .


nasib ape lah aku dpt adik mcm ni . air ribena ni dahlah mahal , die pegi buat tumpah pulak . nasib baik aku takut dgn mak aku , kalau tak , dah lamee dah aku gantung budak senget ni kat kipass -__- aku bukan ape , kalau aku pukul adik aku , kang aku pulak yg akn jadi mangsa mak aku . mcm roda impian lah . lepas aku wresling adik aku , kang kejap lg mak aku pulak tomoy aku . frust lah aku mcm ni . dahlah buat air aku tumpah , lepas tu buat muka mintak penumbok pulak . perhh , aku mmg bayangkan muka mak aku je . kalau lah aku terlupa muka tu , aku rase adik aku dah ade kat neraka paling bawah skrg ni .

dahlah , malaslah aku nak tulis lg . budak senget tu dah rosakkan mood aku pulak . punyelah aku besusah payah simpan duit nak beli air ribena tu . mahal tau , tak silap aku rm1.40 aku beli tadi . dahlah dahlah , byee .


nak air ribena lagi ,
Echaaaaaaaaa :')

No comments:

Post a Comment