Sunday, March 7, 2010

sundal bolong

SETAKAT MUKA LU YANG HINA MCM PANTAT AYAM , BALIK RUMAH DUDUK DIAM DIAM . LU TELANJANG DEPAN CERMIN , NGADAP PUKI BERDAKI LU !

konon , ckp kat org 'ape kau dapat kalau kau kutuk aku?' . diri sendiri pun tak betul . dahla mcm org gila kutuk aku psl benda kecik . terencat la kau .

HOI BABE , dont just talk to talk ! please , TALK TO WALK baby !

mcm ni lah senang , set tempat , set masa then kita settle . amacam ? cun ? kalau taknak , baik kau diam . kalau kau bersuara lagi , jgn buat muka pelik kau tu kalau aku tibatiba datang and tibai kau . faham ?





LOVE FROM ME TO YOU ,
echa :)

No comments:

Post a Comment