Monday, March 8, 2010

oh ye , lupa pulak gua pasal makhluk Allah yang paling hina ni .

hoi sundal bolong , bgtau sekali kawan kau , dia ingat dia handsome sgt ah ? kalau diberi pilihan , gua rela jadi andartu seumur hidup gua daripada kahwin dengan manusia tak tentu hala mcm dia . erhh puh-lease , muka mcm lakhanat baik takpayah lah weh ....

setakat gaduh mulut , gua tak gentar lah . jumpa jom ? kau dgn jantan lakhanat tu sekali ! then kita akan tahu , siapa gampang , dan siapa tak okay :) siapa salah dan siapa betul okay ?












habis langsi dah ayat gua . kalau lu tak tekencing dalam seluar , jgn panggil gua ECHA !








oh ye , takkan hilang melayu di dunia ! *tak sabit -_________-

No comments:

Post a Comment