Monday, March 1, 2010

ponteng

ha , gua tak pergi skolah harini sbb nak tulis blog ni je . pasal pasangan pasangan couple . lu pelik tak pasangan yang guna special name 'bubu' ?


setahu gua , masa gua darjah 1 , Cikgu Normah gigi yang terkeluar sebatang tu , hari hari dia ajar gua tulis

'ALI MENANGKAP IKAN MENGGUNAKAN BUBU '

lu tak rasa pelik ke ? takkanlah pasangan dia paksa dia jadi penangkap ikan kot ? zalim gila tu . boleh dikenakan hukuman gantung sampai mati .

sampai sekarang gua buat research pasal bubu ni . bengkak mata gua . adik gua masuk bilik , gua terajang sampai ke bawah . Kalau mak gua masih ada lagi , mesti dia ikat gua kat pokok mangga , lepas tu dia langgar gua guna bajak . basak , basak .....




hah , nanti gua update lagi psl adik gua

No comments:

Post a Comment