Wednesday, February 24, 2010

bra gua

bosan . si mangkuk tu ade kat hsptl . so , mase utk gua terhad sikit . gua nak story sikit psl mangkuk tenong ni .


haa , dulu die ganas . errr mksud gua , sgt ganas and kasar . die lyn gua mcm lyn hamba dia . bantal busuk dia lg mulia dr gua . tapi , skrg die mcm dah berubah . tak kasar sgt , romantik sepanjang masa . hish , terketar ketar gua nak tulis perkataan ' romantik ' tu . maksud gua , die lembut la . bukan lembut mcm apon sekolah gua . cara dia layan gua tu tak sama mcm dulu . sekarang gua rasa mcm sama mulia dgn bantal busuk dia . kalau org tanya ape sebab sebab gua sayang dia , jawapan gua 1 je , tak ada sebab utk gua sayang dia . dia terlalu sempurna utk gua walaupun kadang kadang mcm haram . haa , gua minum air sikit harini , gua dah blur . kalau otak gua dah tajam balik , gua update . akhir sekali , gua sayang lu , Karim :') terima kasih bg gua lagu tu . bye :) lupa gua nak ckp , sekarang die tgh merajuk ngn gua . susah btl nak pujuk . drpd pukul 11 tadi , haish . kalau adik gua , boleh jugak gua sumbat lolipop sebatang .






Everything's shit , except you , love :)

No comments:

Post a Comment