Tuesday, September 15, 2009

listen here sayang

heyhey . to someone who has broken my heart , listen here .

where's ur fuckin promises huh ? *sayang , i wont let u go . *i cant live without u . * i wont find somebody else coz all i need is only u ! *i wanna marry u ! hey , betol tak aku ckp yg kau akan lupekan aku and cari pempuan lain ? betol tak ! betol kan ? and what was ur fuckin answer ? *takdelah syg , sy taknak pempuan lain ! sy nak awkk jee ! kalau sy cple ngn pempuan lain , tak smpai seminggu . arghh . stupid sbb pecayekan kau ! yg aku bodoh gi pecaye . mati mati aku ingt kau mmg betol ! err -,- listen syg , You hurt me more than I deserve,how can you be so cruel ? I love you more than you deserve , why am I such a fool ? huh ? mmg aku yg mintk putus so many times tapi kau tau en ape sbb die ? mmg ah kau asyik ikot ckp aku ! tapi , tu tak cukop ! kau still flirtt . minah mane yg nak mcm tu ? huh ? sayang , sometimes goodbye is the best way to let u know tht i love you . and now ? kau lupekan aku mcm tu jee . aku ? aku mintk nasihat sane sini sbb nak lupekan kau . kau ade prasaan tak ? ade ? weh , tlg lah ! aku mrayu weh , jgn buat mcm ni kat pempuan lain lagi . seksa wehh ! aku dah rase sbb tu aku ckp . aku expect jwpan kau taknak mase aku mintk putus tu tapi ape kau ckp ? kau mcm tak syg aku . aku un taktaulah mase kite cple dulu kau syg aku ke tak . haihh , psl kau ah raye aku tak meriah nanti . aku dah agak sbb msti aku ingat kau . coz aku da plan cantikk dah raye petame nak buat ape nanti . lepas raya ! HAHAHAHA , kakak and abg aku dah sebok dgn awek and pakwe diorg mase raye petame nak call lame lame mase pagi raya . nak mintk maaf , and the most important thing , diorg nak ckp 'awk , sy syg awk sgtsgt . jgn tggl sy k ? ' HAHAHA . *sorry kakak and abg , dah terbocor dialog korg :) mmglah hari biase un boleh ckp mcm tu tapi korg bygkan ! pagi raya ! msti ah terase gile yg kite ni disayangi . en ? takpelahh . tahulah aku tahan perasaan pg raya nanti. aku still ade family aku . kakak and abg , thank youu gila gila sbb korg dah byk tlg aku nak lupekan die :) ptgptg , bwk aku jln jln naik moto , buat aku ketawe , susah susah carikan aku pakwe then aku reject HAHAHAHAH , teman aku menangis && buat joke mase aku sedih . kau nak tau tak , aku bangga and happy gila hidup aku ade siblings mcm korg ! iloveyou kakak && abg :) haihh , takpelah . aku doakan supaya satu hari nanti kau akan rase betape seksanye aku skrg . aku doakan bukan nak suruh kau terseksa tapi aku doakan sbb aku nak kau rase mcm mane rasenye org buat kite . and mase tu , kau akan ingt aku and betape seksanye prasaan tu . sayang , sy tulis blog ni bukan nak mrayu and nak mintk simpati dari awk . && sy bukan mrayu suruh awk dtg blik kat sy , BUKAN ! sayang , sy merayu tlglah jgn dtg lg dlm hidup sy . cukoplah stakat ni je awk buat sy . sy sedang lupekan awk , and it works . once u come into mylife back , i swear i cant forget u forever . Nothing hurts more than realising u meant
everything to me, but i meant nothing to u :( sayang , i swear by god tht I LOVE YOU and i always do <;3 , walaupun awk dah buat sy sakit mcm ni . i beg u , dont ever come into my life back . i repeat , DONT EVER !


the one who always drops her tears because of you and still loving you ,
sofea nabilla binti eddy sequerah george ;'(

No comments:

Post a Comment